PROPERS ESDEVENIMENTS

Prev Next
CARRERES DE TROTONS

 Diumenge 13 de desembre. Carrera de trotons a l' Hipòdrom de Sant Rafel. 1a carrera a partir de les 12.00h.

Read more

Fecoef

La creació de Ferias y Congresos de Ibiza y Formentera S.A. (FECOEF) per part del Consell Insular d’Eivissa posa de manifest el potencial d’una illa que es projecta cap al futur, amb una aposta ferma pel comerç i l’empresa tant a l’àmbit nacional com a l’internacional, complementant l’oferta turística i vacacional.

FECOEF, Ferias y Congresos de Ibiza y Formentera S.A, és una entitat creada per a l’organització de fires, exposicions, congressos, concerts i altres esdeveniments socioeconòmics, culturals i esportius que puguin tenir lloc a la illa d’Eivissa.

 

FECOEF gestiona un Recinte Firal de més de 10.000 m2 , estratègicament situat al costat de la ciutat d'Eivissa ( i només a 14 km del Palau de Congressos d'Eivissa ) que resulta idoni per acollir aquest tipus d'activitats.
Des de 2010 FECOEF gestiona també l'Hipòdrom de Sant Rafel , al terme municipal de Sant Antoni , en el qual se celebren setmanalment carreres de trot, encara que està capacitat per acollir tot tipus d'activitats esportives, culturals i socials.
 
 
FECOEF ofereix assessorament integral en l'organització i coordinació d'esdeveniments.
 
FECOEF crea , planifica , produeix i coordina qualsevol tipus d'esdeveniment , que es pot celebrar tant en les instal · lacions del Recinte Firal o l'Hipòdrom de Sant Rafel com en altres emplaçaments .
 
Amb una llarga experiència en l'organització d'activitats, FECOEF està especialitzat en :

 

 • - Fires (sectorials i multi-sectorials) 
  - Actes Institucionals 
  - Convencions 
  - Congressos 
  - Concerts 
  - Desfilades de moda 
  - Presentacions de productes 
  - Lloguer de mobiliari 
  - Caterings

 

 

Política de privacidad